Obligatoriska uppgifter & Personuppgiftpolicy

Juridisk

definitioner

Klient: varje yrkesmässig eller kompetent fysisk person i den mening som avses i artiklarna 1123 och följande i civillagen, eller juridisk person, som besöker webbplatsen under dessa allmänna villkor.
Fördelar och tjänster: https://itineterre.com/ förser kunderna med:

Innehåll: Alla element som utgör informationen som finns på webbplatsen, särskilt texter - bilder - videor.

Kundinformation: Hädanefter kallad "information (er)" som motsvarar alla personuppgifter som sannolikt kommer att innehas av https://itineterre.com/ för hantering av ditt konto, hantering av kundrelationen och för analys och statistik.

Användare: Internetanvändare ansluter, använder ovannämnda webbplats.

Personlig information : ”Information som tillåter, i vilken form som helst, direkt eller indirekt, att identifiera de fysiska personer som det gäller” (artikel 4 i lag nr 78-17 av den 6 januari 1978).

Termerna "personuppgifter", "registrerad", "underleverantör" och "känslig information" har den betydelse som definieras av den allmänna dataskyddsförordningen (RGPD: nr 2016-679)

Vilka är vi ?

Enligt artikel 6 i lag nr 2004-575 av den 21 juni 2004 om förtroende för den digitala ekonomin informeras användare av webbplatsen https://itineterre.com/ identiteten för de olika intressenterna i samband med genomförandet och övervakningen:

Vår webbplats är https://itineterre.com/

Denna webbplats publiceras av företaget SOVEEL, SAS med ett kapital på 7000 euro, registrerat hos RCS för Foix under nummer 888 266 236, vars huvudkontor ligger på VILLAGE 09300 ROQUEFORT LES CASCADES.

sajten https://itineterre.com/  är värd i Frankrike av företaget OVH, SAS med ett kapital på 500000 424 euro, registrerat hos RCS i Roubaix-Tourcoing under nummer 761 419 140, vars huvudkontor ligger på 59100 quai du Sartel, XNUMX Roubaix.

Beskrivning av tillhandahållna tjänster

webbplatsen https://itineterre.com/ är avsett att ge information om alla företagets aktiviteter. https://itineterre.com/ strävar efter att tillhandahålla på webbplatsen https://itineterre.com/ information så exakt som möjligt. Det kan emellertid inte hållas ansvarigt för utelämnanden, felaktigheter och brister i uppdateringen, vare sig det beror på det eller från tredjepartspartners som tillhandahåller den denna information.

All information som anges på webbplatsen https://itineterre.com/ ges som en indikation och kan ändras. Dessutom informationen på webbplatsen https://itineterre.com/ är inte uttömmande. De ges med förbehåll för ändringar som gjorts sedan de är online.

Allmänna villkor för användning av webbplatsen och de tjänster som erbjuds

Webbplatsen utgör ett intellektuellt arbete som skyddas av bestämmelserna i koden för immaterialrätt och tillämpliga internationella förordningar. Kunden får inte på något sätt återanvända, överföra eller utnyttja för sitt eget konto hela eller delar av webbplatsens delar eller verk.

Användning av webbplatsen https://itineterre.com/ förutsätter godkännande av villkoren och villkor som beskrivs nedan. Dessa användarvillkor kan ändras när som helst, användare av webbplatsen https://itineterre.com/ uppmanas att konsultera dem regelbundet.

Denna webbplats är normalt tillgänglig för användare hela tiden. Avbrott på grund av tekniskt underhåll kan dock beslutas av https://itineterre.com/, som sedan försöker kommunicera till användare i förväg datum och tider för interventionen. Hemsidan https://itineterre.com/ uppdateras regelbundet av https://itineterre.com/. På samma sätt kan de juridiska meddelandena ändras när som helst: de gäller ändå för användaren som uppmanas att hänvisa till dem så ofta som möjligt för att notera dem.

Användningen av denna tjänst är reserverad för strikt personligt bruk. Informationen på https://itineterre.com/ är icke-avtalsmässiga och kan ändras utan föregående meddelande.

Följaktligen bekräftar användaren att använda denna information under sitt eget ansvar. Hypertextlänkarna implementerade på webbplatsen https://itineterre.com/ mot andra webbplatser och / eller personliga sidor och i allmänhet mot alla befintliga resurser på internet kan inte ansvara för webbplatsen https://itineterre.com/

På samma sätt upprättandet av en hypertextlänk till webbplatsen https://itineterre.com/ kräver skriftligt tillstånd från webbplatsen https://itineterre.com/. Webbplatsen https://itineterre.com/ kan inte på något sätt hållas ansvarigt för webbplatser som har en hypertextlänk till denna webbplats och avvisar allt ansvar för deras innehåll och användning. 

Inte heller webbplatsen https://itineterre.com/, inte heller någon tredje part som är inblandad i skapandet av denna webbplats, kan inte hållas ansvarig för skada, direkt eller indirekt, som uppstår vid tillträde eller svårigheter att komma åt denna webbplats, eller användning som kan göras av den, inklusive virus som kan förorena konfigurationen av användarens datorhårdvara. Informationen på denna webbplats tillhandahålls "som den är" utan någon garanti, uttryckligen eller underförstådd, relaterad till användningen av denna publikation. 

Informationen på denna webbplats kan innehålla felaktigheter eller fel. Platsen https://itineterre.com/ förbehåller sig rätten att göra ändringar, förbättringar och ändringar av de produkter och program som beskrivs på webbplatsen när som helst och utan föregående meddelande.

Avtalsbegränsningar för tekniska data

Webbplatsen kan inte hållas ansvarig för materiella skador kopplade till användningen av sajten. Dessutom åtar sig användaren av sajten att komma åt webbplatsen med ny utrustning, som inte innehåller virus och med en uppdaterad webbläsare av den senaste generationen. https://itineterre.com/ är värd för en tjänsteleverantör inom Europeiska unionens territorium i enlighet med bestämmelserna i den allmänna dataskyddsförordningen (RGPD: nr 2016-679)

Målet är att tillhandahålla en tjänst som garanterar bästa tillgänglighet. Värden säkerställer kontinuiteten i sin tjänst 24 timmar om dygnet, varje dag på året. Den förbehåller sig dock rätten att avbryta hostingtjänsten under kortast möjliga tidsperioder, särskilt för underhåll, förbättring av dess infrastrukturer, fel på dess infrastrukturer eller om tjänsterna och tjänsterna genererar bedömd trafik. onaturlig.

https://itineterre.com/ och värden kan inte hållas ansvarig i händelse av funktionsfel i Internet-nätverket, telefonlinjer eller dator- och telefonutrustning, särskilt kopplad till nätverkstoppning som förhindrar åtkomst till servern.

Immateriella rättigheter och förfalskningar

https://itineterre.com/ äger immateriella rättigheter och innehar användningsrättigheterna för alla element som är tillgängliga på webbplatsen, särskilt texter, bilder, grafik, logotyper, videor, ikoner och ljud. All reproduktion, representation, modifiering, publicering, anpassning av hela eller delar av webbplatsens delar, oavsett vilket medel eller process som används, är förbjudet utan skriftligt tillstånd från: https://itineterre.com/

All otillåten användning av webbplatsen eller någon av dess material kommer att anses utgöra ett intrång och åtalas i enlighet med L.335-2 artiklar och följande i Intellectual Property Code.

Copyright

Användning, reproduktion, överföring, modifiering, omfördelning eller försäljning av all information som återges på denna webbplats eller delar av denna webbplats på vilket som helst medium, eller till och med distributionen på någon annan webbplats med hjälp av '' någon hyperlänk, diskussionsgrupp, forum eller annat datorsystem eller nätverk överhuvudtaget, och detta i samband med kommersiell eller icke-vinstdrivande användning är strängt förbjudet utan förhandsgodkännande från https://itineterre.com/ . 

Artikel L. 111-1 i immaterialrätten: författaren till ett sinnesverk åtnjuter det här arbetet, enbart genom sin skapelse, en exklusiv rätt till immateriell egendom och kan verkställas mot alla. Denna rätt omfattar attribut av en intellektuell och moralisk ordning, liksom attribut för en förmånsordning [...]. Artikel L. 123-1 i immaterialrätten: författaren åtnjuter sitt liv under ensamrätten att utnyttja sitt verk i vilken form som helst och att få en ekonomisk vinst från det. Efter författarens död fortsätter denna rätt till förmån för sina mottagare under innevarande kalenderår och de sjuttio åren som följer.

Foton och illustrationer presenterade på webbplatsen https://itineterre.com/ är verk och exklusiva egendom till https://itineterre.com/ , om inget annat anges.

Ansvarsbegränsningar

https://itineterre.com/ fungerar som redaktör för webbplatsen. https://itineterre.com/ ansvarar för kvaliteten och verifieringen av det innehåll som det publicerar.

https://itineterre.com/ kan inte hållas ansvarigt för direkt eller indirekt skada orsakad av användarens utrustning vid åtkomst till webbplatsen https://itineterre.com/, och härrör antingen från användning av utrustning som inte uppfyller de angivna specifikationerna, eller från utseendet på en bugg eller oförenlighet.

https://itineterre.com/ kan inte heller hållas ansvariga för indirekta skador (som till exempel marknadsförlust eller förlust av en chans) till följd av användningen av webbplatsen https://itineterre.com/. Interaktiva utrymmen (möjlighet att ställa frågor i kontaktutrymmet) är tillgängliga för användare. https://itineterre.com/ förbehåller sig rätten att utan föregående meddelande ta bort allt innehåll som publiceras i detta utrymme som strider mot lagen som gäller i Frankrike, särskilt bestämmelserna om dataskydd. Om tillämpligt, https://itineterre.com/ förbehåller sig också rätten att ifrågasätta användarens civila och / eller straffrättsliga ansvar, särskilt i händelse av ett rasistiskt, kränkande, förtalande eller pornografiskt meddelande, oavsett medium som används (text, fotografering, etc.).

Politique de Sekretessregler

I enlighet med den franska lagen av den 6 januari 1978 om datorer, filer och friheter, ändrade genom lagen om skydd för enskilda med avseende på behandling av personuppgifter av den 6 augusti 2004, har du en rätt att få tillgång till, ändra, korrigera och radera information om dig genom att kontakta administratörerna till https://itineterre.com/.

Sekretessregler

Tredjepartsleverantörer och tredjepartsannonsnätverk, inklusive Google, använder cookies för att visa annonser baserat på tidigare besök av internetanvändare till https://itineterre.com/ eller på andra sidor.

Tack vare reklamcookies anpassar Google och dess partners, liksom tredjepartsannonseringsnätverk, de annonser som visas till våra besökare enligt deras surfning på https://itineterre.com/ och / eller andra webbplatser.

Användare kan välja att välja bort personlig annonsering inom Annonsinställningar. Våra läsare kan också inaktivera cookies från en tredjepartsleverantör som rör personlig reklam genom att besöka webbplatsen www.aboutads.info.

De rättigheter du har på dina uppgifter

Om du har ett konto eller har lämnat kommentarer på webbplatsen kan du begära att du får en fil som innehåller alla personuppgifter som vi har om dig, inklusive de som du har gett oss. Du kan också begära att du raderar dina personuppgifter. Detta tar inte hänsyn till data lagrade för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål.

Hantering av personuppgifter

Kunden informeras om reglerna för marknadsföringskommunikation, lagen av den 21 juni 2014 för förtroende för den digitala ekonomin, dataskyddslagen från den 06 augusti 2004 samt den allmänna dataskyddsförordningen (RGPD: nr 2016-679).

Användning av personuppgifter samlade

Ansvarig för att samla in personuppgifter

För den personliga information som samlas in som en del av skapandet av användarens personliga konto och dess navigering på webbplatsen är den person som ansvarar för behandlingen av personuppgifter: https://itineterre.com/

Som ansvarigt för behandlingen av uppgifterna som den samlar in, https://itineterre.com/ åtar sig att respektera ramen för gällande lagbestämmelser. Det är upp till kunden i synnerhet att fastställa syftena med sin databehandling, att tillhandahålla sina möjligheter och kunder, från insamlingen av deras samtycke, fullständig information om behandlingen av deras personuppgifter och att hålla ett register över behandlingar i enlighet med verkligheten. Varje gång https://itineterre.com/ behandlar personuppgifter, https://itineterre.com/ vidtar alla rimliga åtgärder för att säkerställa riktigheten och relevansen av personuppgifterna med avseende på de syften för vilka https://itineterre.com/ behandlar dem.

Syftet med de insamlade uppgifterna

https://itineterre.com/ kommer sannolikt att behandla hela eller delar av informationen:

  • för att tillåta navigering på sajten och hantering och spårbarhet av de tjänster och tjänster som beställs av användaren: anslutnings- och användningsuppgifter på webbplatsen, fakturering, orderhistorik etc.
  • för att förebygga och bekämpa datorbedrägerier (spam, hacking, etc.): datorutrustning som används för surfning, IP-adress, lösenord (hash)
  • för att förbättra navigering på webbplatsen: anslutnings- och användningsdata
  • att utföra valfria undersökningar om tillfredsställelse på https://itineterre.com/: E-postadress
  • att genomföra kommunikationskampanjer (sms, e-post): telefonnummer, e-postadress

https://itineterre.com/ säljer inte dina personuppgifter som därför endast används av nödvändighet eller för statistiska och analytiska ändamål.

Rätt till tillgång, rättelse och invändning

I enlighet med gällande europeiska föreskrifter, Användare av https://itineterre.com/ har följande rättigheter:

  • rätt till tillgång (artikel 15 RGPD) och rättelse (artikel 16 RGPD), uppdatering, fullständighet av användardata rätten att blockera eller radera användarens personuppgifter (artikel 17 i RGPD), när de är felaktiga, ofullständiga, tvetydiga, föråldrade eller samlingen, användningen, kommunikationen eller bevarande av det är förbjudet
  • rätt att när som helst återkalla samtycke (artikel 13-2c RGPD)
  • rätt att begränsa behandlingen av användardata (artikel 18 RGPD)
  • rätt att motsätta sig behandlingen av användardata (artikel 21 RGPD)
  • rätt till portabilitet för data som Användare har tillhandahållit, när dessa uppgifter är föremål för automatiserad behandling baserat på deras samtycke eller på ett kontrakt (artikel 20 GDPR)
  • rätt att definiera ödet för användarnas data efter deras död och att välja vem https://itineterre.com/ måste kommunicera (eller inte) sina uppgifter till en tredje part som de tidigare har utsett

Så snart som https://itineterre.com/ är medveten om en användares död och i frånvaro av instruktioner från honom, https://itineterre.com/åtar sig att förstöra sina uppgifter, såvida inte deras lagring är nödvändig för bevismässiga syften eller för att uppfylla en juridisk skyldighet.

Om användaren vill veta hur https://itineterre.com/ använder sina personuppgifter, ber om att korrigera dem eller motsätta sig deras behandling, kan användaren kontakta https://itineterre.com/i skrift.

I detta fall måste användaren ange de personuppgifter som han vill ha https://itineterre.com/ korrigerar, uppdaterar eller raderar genom att exakt identifiera sig med en kopia av ett identitetsdokument (identitetskort eller pass).

Begäran om radering av personuppgifter kommer att omfattas av de skyldigheter som åläggs https://itineterre.com/ enligt lag, särskilt när det gäller bevarande eller arkivering av handlingar. Slutligen, användare av https://itineterre.com/ kan lämna in ett klagomål till tillsynsmyndigheterna, särskilt CNIL (https://www.cnil.fr/fr/plaintes).

Icke-kommunikation av personuppgifter

https://itineterre.com/ avstår från att behandla, vara värd eller överföra den information som samlats in på sina kunder till ett land utanför EU eller erkänt som "olämpligt" av Europeiska kommissionen utan att först informera kunden. I alla fall, https://itineterre.com/ förblir fritt att välja sina tekniska och kommersiella underleverantörer under förutsättning att de ger tillräckliga garantier med avseende på kraven i den allmänna dataskyddsförordningen (RGPD: nr 2016-679).

https://itineterre.com/ åtar sig att vidta alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att bevara säkerheten för informationen och särskilt att den inte meddelas till obehöriga personer. Men om en händelse som påverkar kundinformationens integritet eller konfidentialitet uppmärksammas av https://itineterre.com/måste den senare informera kunden så snart som möjligt och informera honom om de korrigerande åtgärder som vidtagits. annat https://itineterre.com/ samlar inte in några "känsliga uppgifter".

Användarens personuppgifter kan behandlas av dotterbolag till https://itineterre.com/ och underleverantörer (tjänsteleverantörer), uteslutande för att uppnå syftena med denna policy.

Inom gränserna för deras respektive tillskrivningar och för ovan nämnda ändamål har huvudpersonerna troligtvis tillgång till användarnas data https://itineterre.com/ är främst våra kundserviceagenter.

kommentarer

När du lämnar en kommentar på vår hemsida, in data i kommentaren form, men också din IP-adress och din webbläsares användaragent samlas in för att hjälpa oss att upptäcka oönskade kommentarer.

En anonymiserad kanal skapad från din e-postadress (även kallad hash) kan skickas till Gravatar-tjänsten för att kontrollera om du använder den senare. Gravatar-tjänstens sekretessbestämmelser finns här: https://automattic.com/privacy/. Efter att din kommentar har validerats kommer din profilbild att visas offentligt bredvid din kommentar.

Lagringstider för dina data

Om du lämnar en kommentar behålls kommentaren och dess metadata på obestämd tid. Detta gör att efterföljande kommentarer kan identifieras och godkännas automatiskt istället för att lämna dem i modereringskön. De statistiska uppgifterna sparas i 90 dagar av Google.

För användare som registrerar sig på vår webbplats (om det är möjligt), lagrar vi också de personuppgifter som anges i deras profil. Alla användare kan när som helst visa, ändra eller ta bort sin personliga information (förutom användarnamnet). Webbplatshanterare kan också visa och redigera denna information.

media

Om du är en registrerad användare och du laddar upp bilder till webbplatsen rekommenderar vi att du undviker att ladda upp bilder som innehåller EXIF-GPS-koordinater. Besökare på din webbplats kan hämta och extrahera platsdata från dessa bilder.

Statistik och publikmätningar

För statistiska ändamål samlar Google anonymt in dina egenskaper (visade sidor, läsningens varaktighet, vilken typ av enhet som används etc.)

Internet "cookies" och "taggar" hypertextlänkar

sajten https://itineterre.com/ innehåller ett antal hypertextlänkar till andra webbplatser, inställda med godkännande av https://itineterre.com/. emellertid https://itineterre.com/ har inte möjlighet att verifiera innehållet på de webbplatser som sålunda besökts och tar därför inget ansvar för detta faktum.

Om du inte bestämmer dig för att inaktivera cookies accepterar du att webbplatsen kan använda dem. Du kan avaktivera dessa kakor när som helst, utan kostnad, genom att använda de avaktiveringsmöjligheter som erbjuds dig och återkallas nedan, och veta att detta kan minska eller förhindra tillgänglighet till hela eller delar av de tjänster som erbjuds på webbplatsen.

INTERNET TAGS

https://itineterre.com/ kan ibland använda Internet-fyrvärden (även känd som "taggar", eller action-taggar, GIF: er med en pixel, transparenta GIF, osynliga GIF och en-till-en GIF) och distribuera dem genom en analyspartner Webben kommer troligen att finnas (och därför för att lagra motsvarande information, inklusive användarens IP-adress) i ett främmande land.

Dessa taggar placeras både i onlineannonser som gör att Internetanvändare kan komma åt webbplatsen och på de olika sidorna därav.

Denna teknik tillåter https://itineterre.com/ utvärdera besökarens svar på webbplatsen och effektiviteten i dess handlingar (till exempel antalet gånger en sida öppnas och informationen konsulteras), samt användarens användning av denna webbplats.

Den externa tjänsteleverantören kan samla in information om besökare på webbplatsen och andra webbplatser som använder dessa taggar, sammanställa rapporter om webbplatsens aktivitet för uppmärksamhet från https://itineterre.com/, och tillhandahålla andra tjänster som rör användningen av detta och Internet.

Cookies

En "cookie" är en liten informationsfil som skickas till användarens webbläsare och sparas i användarens terminal (t.ex.: dator, smartphone), (nedan kallad "Cookies"). Den här filen innehåller information som användarens domännamn, användarens internetleverantör, användarens operativsystem samt datum och tid för åtkomst. Cookies riskerar inte under några omständigheter att skada användarens terminal.

https://itineterre.com/ kommer sannolikt att behandla användarens information om sitt besök på sajten, till exempel de sökta sidorna, de sökningar som genomförts. Denna information tillåter https://itineterre.com/ förbättra innehållet på webbplatsen, navigering av användaren.

Kakor som underlättar navigering och / eller tillhandahållande av de tjänster som erbjuds av webbplatsen, användaren kan konfigurera sin webbläsare så att den låter honom bestämma om han vill acceptera dem eller inte så att cookies sparas i terminalen eller tvärtom att de avvisas, antingen systematiskt eller enligt deras emittent. Användaren kan också konfigurera sin webbläsares mjukvara så att acceptans eller avvisning av cookies erbjuds honom då och då, innan en kaka sannolikt kommer att sparas i sin terminal. https://itineterre.com/informerar användaren att i det här fallet är det möjligt att funktionerna i hans webbläsarprogramvara inte är alla tillgängliga.

Om användaren vägrar registreringen av kakor i sin terminal eller webbläsare, eller om användaren tar bort de registrerade där, informeras användaren om att hans surfning och erfarenhet på sajten kan vara begränsad. Detta kan också vara fallet när https://itineterre.com/ eller en av dess tjänsteleverantörer kan inte för teknisk kompatibilitetsändamål känna igen vilken typ av webbläsare som används av terminalen, språket och visningsinställningarna eller landet från vilket terminalen verkar vara ansluten till Internet.

Om tillämpligt, https://itineterre.com/ avvisar alla ansvar för konsekvenserna som är relaterade till webbplatsens försämrade funktion och de tjänster som eventuellt erbjuds av https://itineterre.com/, som härrör från (i) från vägran av cookies av användaren (ii) från omöjligt för https://itineterre.com/ för att spara eller konsultera de kakor som är nödvändiga för deras funktion på grund av användarens val. För hantering av kakor och användarens val är konfigurationen för varje webbläsare annorlunda. Det beskrivs i webbläsarens hjälpmeny, som låter dig veta hur användaren kan ändra sina inställningar i termer av kakor.

När som helst kan användaren välja att uttrycka och ändra sina önskemål i form av kakor. https://itineterre.com/ kan också uppmana tjänster från externa tjänsteleverantörer att hjälpa den att samla in och bearbeta informationen som beskrivs i detta avsnitt.

Slutligen, genom att klicka på ikonerna dedikerade till sociala nätverk Twitter, Facebook, Linkedin och Google Plus visas på webbplatsen för https://itineterre.com/ eller i sin mobilapplikation och om användaren har accepterat depositionen av cookies genom att fortsätta surfa på webbplatsen eller mobilapplikationen till https://itineterre.com/, Twitter, Facebook, Linkedin och Google Plus kan också placera cookies på dina terminaler (dator, surfplatta, mobiltelefon).

Dessa typer av cookies placeras endast på dina terminaler om du samtycker till dem genom att fortsätta surfa på webbplatsen eller mobilapplikationen till https://itineterre.com/. När som helst kan användaren ändå återkalla sitt samtycke till https://itineterre.com/ sätter in denna typ av kakor.

VARNING FÖR KONSERVERING AV COOKIES

I enlighet med rekommendationerna från CNIL är den maximala lagringstiden för cookies 13 månader efter deras första insättning i Användarens terminal, liksom giltigheten för användarens samtycke till användningen av dessa kakor. Cookies livslängd förlängs inte med varje besök. Användarens samtycke måste därför förnyas i slutet av denna period.

MÅLKokor

Cookies kan användas för statistiska ändamål, i synnerhet för att optimera de tjänster som tillhandahålls till användaren, från bearbetning av information om frekvensen av åtkomst, personalisering av sidorna såväl som utförda operationer och information som konsulteras. Du får information om att utgivaren kan placera cookies på din terminal. Cookien registrerar information om navigering på tjänsten (de sidor du har besökt, datum och tid för konsultationen etc.) som vi kan läsa under dina efterföljande besök.

ANVÄNDARENS RÄTT FÖR ATT AVFÖRA COOKIES

Genom att surfa på webbplatsen kakor från https://itineterre.com/  eller tredje parter kan deponeras på din terminal.
När du surfar på webbplatsen för första gången kommer en förklarande banderoll för användning av kakor att visas. Det samtycke som givits är giltigt under en period av tretton (13) månader.

Detta val kan ändras när som helst och kostnadsfritt via din webbläsarprogramvara. Användaren kan inaktivera användningen av kakor genom att välja lämpliga inställningar i sin webbläsare. En sådan inaktivering kan emellertid förhindra användning av vissa funktioner på webbplatsen. I detta avseende https://itineterre.com/ avvisar allt ansvar för konsekvenserna relaterade till den försämrade funktionen på våra webbplatser och våra tjänster till följd av omöjligt för oss att registrera eller konsultera de kakor som är nödvändiga för deras funktion och som du har vägrat eller raderat. Genom att använda den här webbplatsen samtycker användaren uttryckligen till behandlingen av sina personuppgifter av Google under villkoren och för de syften som beskrivs ovan.

Han kan gå till http://tools.google.com/dlpage/gaoptout att motsätta sig att Google Analytics installerar Cookies på sin arbetsstation.
https://itineterre.com/ uppmärksammar användaren på det faktum att när de invänder efter att ha samtyckt till installationen av kakor, installeras en vägran Cookie på deras elektroniska kommunikationsterminalutrustning. Särskilt om användaren tar bort detta avslag Cookie från sin terminal kommer det inte längre att vara möjligt att identifiera honom som att ha vägrat. På samma sätt, när det samtycker till installationen av kakor, installeras en godkännande cookie. Oavsett om samtycke eller avslag, Cookies förblir på sin terminal.
Hur som helst, https://itineterre.com/ påminner om att de flesta webbläsare är konfigurerade som standard och accepterar installationen av cookies. Användaren har dock möjligheten, om han vill, att inaktivera användningen av kakor genom att välja lämpliga parametrar i sin webbläsare.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på den här webbplatsen kan innehålla inbäddat innehåll (t.ex. videor, bilder, artiklar ...). Innehåll som är inbäddat från andra webbplatser beter sig på samma sätt som om besökaren var på den andra sajten.

Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använder cookies för att inleda följt parts verktyg, spåra dina interaktioner med dessa inbäddat innehåll om du har ett konto inloggad på deras hemsida.


I samband med användningen av sajterna samlar utgivaren sannolikt följande kategorier av uppgifter om sina användare: Anslutningsdata (IP-adresser, händelseloggar etc.) Platsdata (rörelser, GPS-data, GSM, etc.) )

KOMMUNIKATION AV PERSONLIGA DATA TILL TREDJE PARTER

Kommunikation till myndigheter på grundval av lagliga skyldigheter På grundval av lagliga skyldigheter kan dina personuppgifter lämnas ut med tillämpning av en lag, en förordning eller i kraft av ett beslut av en behörig myndighet eller rättslig myndighet. I allmänhet åtar vi oss att följa alla lagliga regler som kan förhindra, begränsa eller reglera spridningen av information eller data och i synnerhet att följa lag nr 78-17 av den 6 januari 1978 om IT, filer och friheter.

Kommunikation till tredje part i aggregerad och anonymiserad form Dina personuppgifter kan användas för att berika våra databaser. De kan överföras till tredje part efter att ha varit anonymiserade och uteslutande för statistiska ändamål.

VÅRA reklampartners

Våra annonspartners inkluderar Google Adsense. Dessa tredjepartspartners, inklusive Google Adsense, får automatiskt din IP-adress när detta inträffar. Annan teknik (t.ex. kakor, JavaScript eller webbläsare) kan också användas av tredjepartsannonsnätverk för att mäta effektiviteten i deras annonser och / eller anpassa det annonseringsinnehåll du ser. Vår webbplats har ingen tillgång till eller kontroll över dessa cookies som används av tredjepartsannonsörer.

Sekretesspolicyn på denna webbplats gäller inte dessa partners, och vi kan inte kontrollera aktiviteterna för dessa andra annonsörer eller webbplatser. Om du vill inaktivera cookies kan du göra det via dina webbläsaralternativ.

Du hittar mer detaljerad information om hantering av cookies med specifika webbläsare på respektive webbplatser för webbläsarna.

I synnerhet:

  • Du kan välja bort användningen av DoubleClick-kakor för intressebaserad annonsering genom att gå till “Annonsinställningar”. Mer information om "Annonsinställningar" finns på https://support.google.com/ads/answer/2662856. Du kan också inaktivera användningen av cookies från en tredjepartsleverantör för intressebaserad annonsering (inklusive Google, Google Adsense och DoubleClick) genom att besöka https://youradchoices.com/.
  • Googles användning av DoubleClick-cookien gör det möjligt för Google och dess partners att visa dina annonser. Dessa kakor, som hjälper Google och dess partners att visa annonser på denna webbplats och / eller andra webbplatser du kan besöka, kan vara baserade på ditt besök på denna webbplats och / eller andra webbplatser du kan besöka. .
  • Google och andra tredjepartsleverantörer kan använda cookies för att visa annonser baserade på dina tidigare besök på denna webbplats.
  • Du kan se på följande sida hur Google hanterar informationen i sina annonseringsprodukter och gör dina egna val om användning av tillhörande cookies.

Händelseanmälan

Oavsett hur hårt du försöker, är ingen metod för överföring via Internet eller metod för elektronisk lagring helt säker. Vi kan därför inte garantera absolut säkerhet. Om vi ​​blir medvetna om ett säkerhetsöverträdelse, meddelar vi berörda användare så att de kan vidta lämpliga åtgärder. Våra förfaranden för anmälan om tillbud tar hänsyn till våra juridiska skyldigheter, antingen på nationell eller europeisk nivå. Vi har åtagit oss att helt informera våra kunder om alla frågor som rör deras kontos säkerhet och att ge dem all information som krävs för att hjälpa dem att uppfylla sina egna lagstadgade rapporteringsskyldigheter.

Ingen personlig information från användaren av sajten https://itineterre.com/ publiceras inte utan användarens kunskap, utbyts, överförts, tilldelas eller säljs på något medium överhuvudtaget till tredje part. Endast antagandet om återköp av https://itineterre.com/ och dess rättigheter skulle möjliggöra överföring av sådan information till den potentiella köparen som i sin tur skulle få samma skyldighet att lagra och ändra information med avseende på användaren av sajten https://itineterre.com/.

LÄNKNINGAR TILL AFFILIERING

När du klickar på länkar till olika säljare på den här webbplatsen och gör ett köp kan det resultera i att denna webbplats tjänar en provision. Affiliate-program och affiliations inkluderar, men är inte begränsade till, Booking Partner Network, Skyscanners Affiliate Platform och Amazon Affiliate Program.

klagomål

Klagomål kan skickas till företagets adress eller via e-post.

Säkerhet

För att säkerställa säkerheten och konfidentialiteten för personuppgifter och personlig hälsodata, https://itineterre.com/ använder nätverk skyddade av standardenheter som brandvägg, pseudonymisering, kryptering och lösenord.

När du behandlar personuppgifter, https://itineterre.com/ vidtar alla rimliga åtgärder för att skydda dem mot förlust, missbruk, obehörig åtkomst, avslöjande, ändring eller förstörelse.

Tillämplig lag och tilldelning av jurisdiktion

Alla tvister i samband med användning av webbplatsen https://itineterre.com/ omfattas av fransk lag. Förutom i de fall där lagen inte tillåter det tilldelas exklusiv behörighet till de behöriga domstolarna i Paris, Frankrike.